Led2b is een specialist in ledverlichting. In eerste instantie kijken wij naar het rendement. Het moet tenslotte financieel interessant zijn. De terugverdientijd moet kort zijn. Ledverlichting is vooral financieel interessant voor bedrijven, winkels en instellingen die veel branduren maken.

Bijvoorbeeld de verlichting altijd hebben branden, wanneer zij open zijn. Meestal is dat al gauw meer dan 2000 branduren per jaar. Hier kan veelal 50 of 60% energiebesparing plaatsvinden. Vaak nog veel meer. Daarnaast is er een evenredige milieubesparing ( CO2 uitstoot, Zwaveluitstoot en chemisch afval). Dus volop vervanging is volop duurzaam verantwoord.( MVO)

Led2b levert duurzame Led verlichting oplossingen aan.  De ontwikkeling van nieuwe LED verlichting mogelijkheden staat niet stil. Led2b gaat daain mee. De wensen van klanten op het gebied van lichtintensiteit, warmtekleur en specifieke toepassing hebben al geleid tot diverse innovatieve oplossingen. Deze Innovatieve oplossingen kunnen geleverd worden.

De keuze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen(MVO), wordt zit in het hele bedrijfsproces verankert. Kwalitatief zeer goed duurzame materialen. Uitvoerig getest. Geen chemisch afval. (zoals halogeen, gasontladingslampen, spaarlampen en bij TL’s wel het geval is). De verlichting is direct aan, dus geen “opstart geflikker” zoals bij TL , gasontladingslampen, PL, wel het geval is, en soms tot hoofdpijn kan leiden. Led geeft rustig continue licht, waardoor beter voor concentratievermogen, Le is dus beter voor de gezondheid.

Productie & veiligheid. De producenten waarmee Led2b samenwerkt, leveren Ledverlichting, die voldoet aan de wettelijke eisen voor milieu, lichtopbrengst en veiligheid. Volop worden er testen gedaan op het terein van veiligheid, milieubeslasting, lichtopbrengst, warmteontwikkeling, levensduur, lichtkleur etc.

Alle producten voldoen aan allerlei normen, zoals o.a CE, RoHS,Energy Star en nog meer.

Alle producenten waar wij mee samenwerken leveren LED verlichting die voldoet aan de wettelijke criteria voor milieu, veiligheid en lichtopbrengst. En vaak meer dan dat. Alle producten voldoen aan de veiligheidsnormen van de UL, Energy Star en de EU, zijn CE gecertificeerd en RoHS compliant.

De Ledverlichting van Led2b gaan heel veel jaren mee, dat bespaart ook de ergenis en de kosten om kapotte lampen te vervangen. Mocht dit, ondanks de strenge kwaliteitseisen, toch gebeuren binnen 3 jaar, dan levert Led2b u gratis een nieuwe ledlamp aan.