Zakelijke LED verlichting

Ook u kunt geld besparen

Bent u op zoek naar een kostenbesparende, milieuvriendelijke manier waarop u uw bedrijfs- of winkelpand kunt verlichten? Zakelijke LED verlichting kan op veel plekken ingezet worden. Zo is het uitstekend geschikt als terreinverlichting, maar is het ook inzetbaar in openbare gebouwen, winkels & showrooms, hotels & restaurants, kantoren en meer! LED verlichting gaat veel langer mee dan gewone verlichting, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Bovendien is de energiebesparing vaak meer dan 50%. U vindt op de website van Led2b.nl een overzicht van de producten die wij aanbieden. Aarzel niet contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Groene terreinverlichting met LED bij Led2b.nl

Met behulp van LED terreinverlichting kunt u het exterieur van uw bedrijfspand goed verlichten zonder dat u een exorbitant bedrag kwijt bent aan de energiekosten. LED is namelijk zuinig op het gebied van energiekosten. Bovendien is er enorm veel mogelijk, van schijnwerpers en floodlights voor buiten tot inbouwlampen en ledpanelen voor binnen. Zakelijke LED verlichting wordt daarom steeds populairder. Daarbij kan Led2.nl u helpen met het afsluiten van een financial leasecontract. Hierbij profiteert u van een scherpe rente, geen afsluitprovisie, geen administratiekosten en 100% financiering. De verlichting is rustiger voor uw ogen, waardoor er een ontspannen beeld ontstaat.

Neem gerust contact met ons op

U bent altijd welkom de website van Led2.nl te bezoeken voor een compleet overzicht van onze LED artikelen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt of op zoek bent naar meer informatie, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen met 085-3031587 of 06 5315 1058.